Добредојдовте!

Добредојдовте на веб страницата на Треска Мебел Трејд ДОО Виница. Овде можете да ги прегледате нашите производи, да се информирате за последни новости, случувања и промоции и да не контактирате со вашите прашања!

промоции и каталози

Прегледајте ги нашите најнови каталози и промоции!

Што мислат нашите потрошувачи?

Многу сме задоволни од нашата нова гарнитура, дизaјнот воодушевува, а за квалитетот нема потреба да се грижиме, тие постојат веќе 40 години. Сакаме да се заблагодариме на целиот тим на Мебел Трејд за нивната професионалност, навременост и беспрекорност.

Фамилија Андонови

 

Врвниот квалитет на Треска Мебел Трејд е присутен во мојот дом веќе 20 години. Не се сомневам во нивната способност да ја задоволат секоја моја желба при уредување на мојот ентериер.

Трајчевски, Кочани

Контакт

Последни новости

Каталог Септември, 2016

Овде симнете го новиот каталог.

Кауч Катрин

Димензии 240х110