fbpx
АГ БЕРТА
Спецификациja
 • Облога:
  мебел штоф/еко кожа
 • со механизам на извлекување
 • Д: 175x275
 • ПОЛНЕЊЕ
 • Седиште:
  Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
 • Големи перници:
  дробен сунѓер + вата
 • Мали перници:
  дробен сунѓер + вата
 • Конструкција:
  Букова граѓа + иверица