fbpx
АГ ЛАРА
Спецификациja
 • Облога:
  мебел штоф/еко кожа
 • фиксна (со два лежаи)
 • Д: 320x210
 • ПОЛНЕЊЕ
 • Седиште:
  Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
 • Големи перници:
  дробен сунѓер + вата
 • Цилиндрични перници:
  сунѓер со густина 25 кг/м3
 • Конструкција:
  Букова граѓа + иверица