fbpx
АГ СМАРТ
Спецификациja
 • Облога:
  мебел штоф/еко кожа
 • со ротирачки механизам
 • Д: 300x220
 • ПОЛНЕЊЕ
 • Седиште:
  Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
 • Големи перници:
  дробен сунѓер + вата
 • Конструкција:
  Букова граѓа + иверица