Детски кревет ДЕНИС
Спецификациja
  • мебел штоф/еко кожа
  • Д: 190x90 / 200x90
  • висина на табла - 87 (од под)
  • контрукција од букова граѓа
  • тапациран душек (жичано јадро, сунѓер, вата)
  • кутија под душек