fbpx
Детски кревет ТЕДИ
Спецификациja
  • мебел штоф/еко кожа
  • Д: 190x90 / 200x90
  • висина на табла - 83 (од под)
  • контрукција од букова граѓа
  • со латофлекс
  • кутија под душек