fbpx
Лежај АРЕС
Спецификациja
  • мебел штоф/еко кожа
  • Д: 190x160 / 200x160
  • француски лежај
  • висина на табла - 102 (од под)
  • контрукција од букова граѓа
  • кутија под душек