fbpx
Лежај АТЛАНТА
Спецификациja
  • ТАБЛА: мебел штоф/еко кожа
  • КОНСТРУКЦИЈА: масивно дрво
  • Д: 200x180 / 200x160
  • висина на табла - 125 (од под)