fbpx
Лежај НЕЛА
Спецификациja
  • мебел штоф/еко кожа
  • Д: 190x140 / 190x150 / 190x160 / 190x180 / 200x140 / 200x150 / 200x160 / 200x180
  • француски лежај
  • висина на табла - 100 (од под)
  • контрукција од букова граѓа
  • кутија под душек