fbpx
Лежај СОФИЈА
Спецификациja
  • мебел штоф/еко кожа
  • Д: 200x180 / 200x160
  • со латофлекс (со или без душек)
  • висина на табла - 125 (од под)
  • контрукција од букова граѓа
  • кутија под душек