fbpx

Изработуваме масивни клуб маси и трпезариски маси по ваши димензии.

Треска Мебел е една од најамбициозните водечки компании за масивен мебел во Македонија. Покрај тоа што нашата фабрика има најголемо производство на масивни елементи, газишта, фурнир и плочи во регионов, специјализираме и во изработка на естетски финиширани плотни и маси по ваши димензии.

Слободен избор на тип на дрво и димензии:

орев / бука / багрем / храст

Финиш:

лак /  улје

квалитет и издржливост низ генерации

секоја маса е екслузивна и индивидуална

ДЕЛ ОД МАСИВен мебел

Трпезариска маса ХАРИС

орев / custom димензии

Клуб маса ХАРИС

орев / custom димензии

Трпезариска маса ДАЛТОН

фарбана бука / 160x90

Трпезариска маса СПАЈДЕР

орев / custom димензии

Клуб маса СПАЈДЕР

орев / 140x70

Клуб маса ЛОНДОН

орев / custom димензии

Клуб маса ТРИО

храст / ⌀ 80

Клуб маса РУБИ

орев / 120x60

Клуб маса ЧАРЛИ 4

багрем / 80x80

Клуб маса ЧАРЛИ 3

багрем / ⌀ 80

СЕТ КЛУПИ И МАСА

багрем / custom димензии

Сет клупи и маса ФОРД

фарбана бука / custom димензии

Лежај МАСИВ

фарбана бука / 200x160 - 200x180

Клуб маса ОКСФОРД

орев / 110x65

Трпезариска маса ОКСФОРД

орев / 160x90

Аголна гарнитура по ваши димензии.