fbpx
Модуларна софа БРУКЛИН
Комбинација: 3M + L + SS
Спецификациja
  • мебел штоф BARINGTON
  • со механизам на извлекување
  • Д: 310x225
  • водоотпорен штоф
  • HR сунѓер
  • конструкција од букова граѓа

Штоф карта за Бруклин. Висококвалитетен водоотпорен штоф.