ТРОСЕДИ И КАУЧИ

-20% до 12 АВГУСТ.

Тросед 901 / Д: 230x105

16.900 МКД

20.200 МКД

Тросед КАТРИН / Д: 240x115

18.100 МКД

21.800 МКД

Тросед БРУНО / Д: 205x105

15.200 МКД

18.200 МКД

Тросед АТЛАС / Д: 230x105

17.600 МКД

21.100 МКД

Тросед ВИНИ / Д: 200x105

14.900 МКД

17.900 МКД

Кауч 609 / Д: 220x105

12.500 МКД

15.100 МКД

Тросед РИВА / Д: 200x100

18.000 МКД

21.600 МКД

Тросед ТОНИ / Д: 220x100

Слободен избор на боја од нашите штоф карти.