ТДФ

Тросед, двосед, фотелја СТЕЛА

Т: 200x105 / Д: 144x105 / Ф: 110x105

Тросед, двосед, фотелја ЛОРД

Т: 220x95 / Д: 195x95 / Ф: 100x95

Фотелја БРУКЛИН / Д: 105x100
Фотелја РЕЛАКС / Д: 80x85
Табуретка БРУКЛИН / Д: 52x52
Табуретка СМАРТ / Д: 80x80

Мебел од масивно дрво со квалитет кој трае низ генерации.