fbpx

ДЕТСКИ КРЕВЕТИ

ЛАТОФЛЕКС И ТАПАЦИРАН ДУШЕК

Детски кревет ТЕДИ
Д: 190x90 / 200x90

11.200 МКД (190x90) *без душек
12.200 МКД (200x90) *без душек

Детски кревет ПИКОЛО
Д: 190x90 / 200x90

11.600 МКД (190x90)
12.600 МКД (200x90)

Детски кревет МЕЛАНИ
Д: 190x90 / 200x90

13.500 МКД (190x90)
14.500 МКД (200x90)

Детски кревет АНДРЕЈ
Д: 190x90 / 200x90

14.100 МКД (190x90)
15.100 МКД (200x90)

Детски кревет ДАВИД
Д: 190x90 / 200x90

14.100 МКД (190x90)
15.100 МКД (200x90)

Детски кревет ДЕНИС
Д: 190x90 / 200x90

14.100 МКД (190x90)
15.100 МКД (200x90)

Латофлекс, француски и SpringBox. Слободен избор на боја од нашите штоф карти.