fbpx

ТДФ

Тросед, двосед, фотелја БРУКЛИН

Т: 230x100 / Д: 180x100 / Ф: 105x100

Тросед, двосед, фотелја КАТРИН

Т: 240x115 / Д: 180x115 / Ф: /

Тросед, двосед, фотелја СТЕЛА

Т: 200x105 / Д: 144x105 / Ф: 110x105

Тросед, двосед, фотелја ЛОРД

Т: 220x95 / Д: 195x95 / Ф: 100x95

Тросед, двосед, фотелја ТИМОН

Т: 205x76 / Д: 144x76 / Ф: 78x76

Фотелја ТИМОН / Д: 95x86
Фотелја БРУКЛИН / Д: 105x100
Фотелја РЕЛАКС / Д: 80x85
Табуретка СМАРТ / Д: 80x80
Табуретка БРУКЛИН / Д: 52x52

Мебел од масивно дрво со квалитет кој трае низ генерации.