fbpx

МОДУЛАРНА СОФА БРУКЛИН.

Креирајте ја вашата идеална аголна гарнитура, или ТДФ по ваши димензии.

 

ПРОИЗВОДСТВО

ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ.

Лидери на пазарот во квалитет.
Треска Мебел е препознатлива компанија по тоа што користи исклучително букова конструкција во мебелот. Нашите производи се комбинација од квалитетен HR сунѓер, жичано јадро и дрвена конструкција и овозможуваат траен квалитет и удобност.

МАСИВНО ДРВО.

Нашата компанија има најголемо производство на масивни производи во регионов, најголем дел од бука и орев со висока трајност и квалитет.

ЗА НАС

ТРЕСКА МЕБЕЛ ТРЕЈД ДОО е компанија која специјализира во производство на тапациран мебел и мебел од масивно дрво – трпезариски маси и клуб маси, како и масивни плотни и газишта. Нашите модели се изработуваат од дрвена конструкција и селекција на висококвалитетни материјали.  Работиме ислучиво големопродажба низ салоните за мебел во Македонија и оперираме со еден фабрички салон во Виница. Со својот добро познат квалитет, Треска е присутна на пазарот од 1972. 

БЕСТСЕЛЕРИ.

Слободен избор на боја од нашите штоф карти.