fbpx

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Сите производи се достапни во боја и штоф по сопствен избор.
АГ ПАЛЕРМО / Д: 300x240
АГ БЕРТА / Д: 275x175
АГ ТИФАНИ / Д: 300x240
АГ СМАРТ / Д: 300x220
АГ ВАНТА / Д: 300x240
АГ ВЕНЕРА / Д: 260x215
АГ АНАБЕЛА / Д: 240x170
АГ ЛАРА / Д: 300x210
АГ ЕКОНОМИК / Д: 240x190
АГ РИВА / Д: 215x190
АГ MATEA / Д: 275x215
Модуларна софа БРУКЛИН 3M + L + SS / Д: 310x225
Модуларна софа БРУКЛИН 2 + A + 3M + L + SS / Д: 260x390x225
Модуларна софа БРУКЛИН 3 + A + 2 + SS / Д: 310x260
Модуларна софа БРУКЛИН 2M + L + SS / Д: 260x225
Модуларна софа БРУКЛИН 2M + 2 + A + SS / Д: 265x265

Аголна гарнитура по ваши димензии.