fbpx

ДУШЕЦИ
РОЈАЛ И ЕУРОЛУКС

ДИМЕНЗИИ НА ДУШЕЦИ

120x60 / 130x70 / 135x65 / 140x70 / 190x80 / 190x90 / 190x120 190x140 / 190x150 / 190x160 / 190x180 / 200x80 / 200x90 / 200x120 200x140 / 200x150 / 200x160 / 200x180

СОСТАВ

1. Штепувано висококвалитетно антиалергиско и антибактериско платно 2. Силиконска Вата 3. Сунѓер со густина 25 kg/m3 4. Филц 5. Жичено јадро БОНЕЛИ

Латофлекс, француски и SpringBox.