fbpx

ДЕТСКИ КРЕВЕТИ

ЛАТОФЛЕКС И ТАПАЦИРАН ДУШЕК

Сите производи се достапни во боја и штоф по соствен избор.
Детски кревет ТЕДИ
Д: 190x90 / 200x90
Детски кревет ПИКОЛО
Д: 200x80 / 200x90
Детски кревет МЕЛАНИ
Д: 190x90 / 200x90
Детски кревет АНДРЕЈ
Д: 190x90 / 200x90
Детски кревет ДАВИД
Д: 190x90 / 200x90
Детски кревет ДЕНИС
Д: 190x90 / 200x90
Детски кревет ЧАРЛИ
Д: 190x90 / 200x90

Латофлекс, француски и SpringBox. Слободен избор на боја од нашите штоф карти.