fbpx

СОФА БРУКЛИН.

Бруклин е модуларен систем кој нуди повеќе опции за прилагодување во вашиот дом, со помош на композиција од модули која си ја формирате по ваша желба и димензии.

Со мобилен потпирач за глава, и седишта изработени од висококвалитетен HR сунѓер, АГ БРУКЛИН овозможува ненадминлива удобност и комфор.

КРЕИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА ИДЕАЛНА СОФА ПО ВАШИ ДИМЕНЗИИ.

Моделот Бруклин е гарнитура со современ дизајн кој се состои од модуларни елементи, со поединечни димензии. Со помош на модулите си формирате софа по ваши димензии и дизајн, фиксна или со механизам.

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА
 • ОБЛОГА
 • мебел штоф/еко кожа
 • со или без механизам на извлекување
 • ПОЛНЕЊЕ
 • Седиште:
  Полиуретанска пена HR
  со густина 35 кг/м3
 • Перници:
  Полиуретанска пена
  со густина 18 кг/м3
 • Страници:
  Полиуретанска пена
  со густина 25 кг/м3
 • КОНСТРУКЦИЈА
 • Конструкција:
  Букова граѓа + иверица
 • Ногари:
  хром/црни

БРУКЛИН 3М + А + 2 + СС

Д: 310×260

ТДФ БРУКЛИН

Д: 230×100 / 180×100 / 105×100

Штоф карта за Бруклин. Висококвалитетен водоотпорен штоф.